Vi har hälsat Fisken Fidelio välkommen till vår flock.

Nya träningsleksaker brukar vara mäkta populära hos mina leksugna damer, så även Fidelio.

När de bekantade sig med honom för första gången så noterade jag att Majken direkt sprang och hämtade honom och kom in med honom till mig. Inte avlämning i handen ännu förstås, men vid mina fötter. Jag har satsat mycket på samarbetslekar med henne från det att hon kom hem hit, då jag såg att hon gärna ville ha saker för sig själv. Och det har gett resultat!

Bojan å sin sida brukar jag låta springa ett varv med leksaken och sedan lämna den, eftersom hon behöver pysa ur sig lite. Så efter ett varv med Fidelio så kom hon in.

Sankta Selma, däremot, behöll den härliga firren för sig själv tills jag sa att hon fick komma och lämna av den till mig! Ingen brådska där inte. Man tar sig friheter på äldre da’r.