Vi hann ut en sväng i skogen i morse innan tropikregnen drog in. Ja, hundarna blev ju blöta ändå förstås, fast vätan kom mer underifrån, om ni förstår hur jag menar.

Hur som helst, mycket avkopplande alltihop!  Jag hörde en intervju på TV med några som just kommit ut med en bok om hur en återhämtar sig mentalt på effektivaste vis. (Big nono att lägga sig på soffan och scrolla sig igenom sociala medier, men det kunde en nog räknat ut själv.) Nu har jag inte läst boken, men visst låter det lite skruvat att en ska prestera även när det gäller återhämtning? Det är ju dessutom bara att gå ut med hundarna i skogen så är det kirrat, eller vad säger ni?

Selma uppmanades att balansera på en rotvälta. Utomordentligt fånigt, tyckte Selma, men ställde snällt upp.
Gruppbild, bara för att Majken ska träna på sitt-stanna kvar. Hon är mer än lovligt “lätt i rumpan”, men det börjar arta sig.