Trots regn och rusk har vi fått till träning i helgen, igår skogsträning med dobermanngänget och idag lydnadsträning i inomhushall.

Regnstället som jag köpte från Engelssons för ett tag sedan pallade trycket under gårdagen, trots ihållande regn. Jag valde inte den billigaste modellen utan ett snäpp dyrare. Det kanske var bra.

Majken fick ett spår på 300 meter, Bojan några spårupptagsövningar och Selma agerade vuxen förebild till dobermannvalpen som hon fick promenera med. Hon är bara bäst på sådant. Med små, små medel paketerar hon in valpen så att den tar det lilla lugna.

Idag har Selma varit på retreat hos min dotter och endast de bruna fick följa med och träna i hallen. Det var första gången Majken tränade inomhus och hon var väldigt fokuserad trots alla dofter och den nya miljön. Mycket bra gjort! Och även Bojan trivdes, särskilt som vi tränade framåtsändande vilket hon tycker är kul.

Vår aussiekompis Lycka