Om det till äventyrs är någon av er som längtar till svunna tider så rekommenderar jag att ni bara tar och umgås med mig en stund. Det är svårt att hitta någon mindre uppdaterad person. Jag är som en gammal dinosaurie. Eller om en vill uttrycka det snällt så kan en säga att jag är RETRO.

Till exempel så tycker jag att det är jättesvårt att fota med mobilen. Jag vill helst ha min gamla vanliga, hederliga kamera. Men mobilfotograferandet går kanske att träna upp? Jag försökte ta några bilder med den på morgonpromenaden för att verka sådär modern som ni andra. När jag tagit två så gav jag upp.Det stannar förstås inte vid fotoproblematiken. Till exempel så klarar jag inte av att göra en skärmdump! Och så gillar jag att titta på filmer på DVD och att läsa pappersböcker. Hela tanten skulle behöva uppgraderas, kort och gott.