Det blev väldigt många människoaktiviteter när vi hade långhelgsbesök och väldigt få hunddito, inte ens ordentliga långpromenader. Labradorerna är inga krångliga typer, så det funkar för dem att chilla under ett par dagar. Men jag märkte att de var lite “tråkiga” när besöket hade åkt. Drog i kopplet, var ouppmärksamma, brottades frenetiskt, stökade. Sånt. Och inget konstigt i det!

Nu har vi återgått till mer normala gängor och efter någon dag var hundarna som vanligt igen. Vi har badat, promenerat och tränat rally och lite annat på tomten. Det behövs faktiskt ganska lite för att de bli nöjda och lugna.

Igår kväll hade vi speeddate med riesengänget och la varsitt fältspår till de yngsta förmågorna. Det gick som tåget för Majken. Synd att vi egentligen inte kan något annat än att spåra, annars skulle Majken nog fixa appellen utan större problem, hehe. (Vi får kanske ta tag i det andra. Någon gång.)

Liten skogspromenad innan spårandet.