Det blev en mycket tidig avfärd i morse till dagens rallytävling eftersom det var ovanligt tidig samlingstid. Men Bojan var pigg ändå. Pigg och vild och taggad och visade inget av det där sega från vår första mästarklass. Toppen!

Första rundan kändes finfin och där tänkte jag att vi kanske hade cert nr. 2 i hamn, men icke. Vi fick fel övning på sättande gå runt, plus 5 poäng avdrag för lite smått och gott här och var. Det enda jag kunde tänka mig var att sättandet kom lite sent och då bedömdes som fel övning.

Den andra rundan hade Bojan samma vilja men svårare att orka, fast kämpade på som tusan. Sättandet var lika sent som det var runda nr. 1 och så var det lite svårigheter här och var. Men denna runda fick vi 90 poäng och inga avdrag för fel övning! Däremot måste jag kolla mina fötter och hålla linjen bättre. Häpp!

Kul med cert hur som helst. Nu får vi se när vi kan tävla nästa gång. Det är osäkert om det blir någon mer tävling i år, men jag ska kika lite och se om jag hittar något lämpligt. Annars blir det till våren.