Vi är ju lite av periodare och just jaktapportering har vi inte prioriterat på bra länge. Det enda vi har gjort är småövningar med alla tre labradåror där jag mest har checkat av om Majken klarar att sitta okopplad och vänta på sin tur. Och det har hon! Som hon har mognat, den tjejen.

Hur som helst så infann sig plötsligt en gyllene möjlighet i veckan att få lite dummies kastade åt Bojan i utbyte mot ett schnauzerspår.

Jag tycker allt att jag drog det längsta strået eftersom det inte direkt frestar på att lägga fältspår (vilket var önskat). Schnauzermatten däremot fick hiva den ena hyfsat tunga dummien efter den andra. Hehe.

Bojans apporteringskondition är väl inte den bästa efter uppehållet, men kul var det. Jag ska definitivt försöka smida fler listiga planer för att få till lite träningshjälp!